Za medije |

Za medije

Za medije
    17.7.2017

    Predstavniki medijev boste na tem mestu našli vse potrebne informacije o projektu promocije  lokalne hrane pod sloganom Naša super hrana, kot tudi gradiva o različnih področjih, povezanih z lokalno hrano, ki jih lahko uporabite pri svojem delu.

    Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

    KONTAKT:

    Luka Kočevar, vodja Službe za odnose z javnostmi in promocijo in tiskovni predstavnik
    Telefon: 01 478 91 63
    GSM: 041 495 163
    E-mail: pr.mkgp@gov.si

    GRADIVA:

    • Zakonodajo s področja promocije po zakonu o promociji
    • Zaščitni znak Izbrana kakovost Slovenija: logo in CGP
    • Promocijska in informativna gradiva: povezava
    • Magazin za pridelovalce in predelovalce mleka in mesa, ki vstopajo v promocijo in certificirajo svoje proizvode z zaščitnim znakom “izbrana kakovost – Slovenija”: povezava
    • Vse informacije, ki jih morajo poznati pridelovalci in predelovalci o sektorski promociji.
    • TV spoti iz kampanje “Naša super hrana”:
      • Splošna promocija “naša super hrana”: povezava
      • Splošna promocija sheme “izbrana kakovost”: povezava
      • Splošna promocija “naše super meso”: povezava
      • Splošna promocija “naše super mleko”: povezava
    • Youtube kanal Naša super hrana
    • Celostna grafična podoba (CGP) kampanje Ekološko + Lokalno = Idealno.
      Za pridobitev grafične podobe prosimo pišite na naslov: info@nasasuperhrana.si.
      Navedite vaše kontaktne podatke in namen uporabe.
      CGP se lahko uporablja ob vnaprejšnji privolitvi Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.
    •  TV spoti iz kampanje Ekološko + lokalno = idealno, ki je potekala spomladi 2020, se nahajajo tukaj.

     


    Sorodni članki

    4. slovenski dan brez zavržene hrane

    24. april že četrto leto zapored zaznamuje dan, posvečen problematiki zavržene hrane. Glavni cilj aktivnosti, ki potekajo na ta dan, je posameznike spodbuditi k zmanjševanju in preprečevanju nastajanja zavržene hrane. Predstavljene so tudi številne možnosti za uporabo živil, ki sicer…

    Več...

    Uporabni nasveti za manj zavržene hrane

    Daleč največ hrane zavržemo zato, ker jo skuhamo preveč. Problematika zavržene hrane je vse bolj pereč problem, saj z njo zavržemo tudi vse vire, potrebne za pridelavo hrane. Pripravili smo uporabne napotke in nasvete, kako zmanjšati količino zavržkov v gospodinjstvih.…

    Več...

    Zmanjševanje zavržene hrane v Sloveniji: ključ do trajnostne prihodnosti

    V sodobni družbi je vprašanje zavržene hrane vse bolj pereče. Nedavna študija, ki jo je izvedel Evropski svet za informiranje o hrani (EUFIC) v sodelovanju z Nacionalnim uradom za varnost prehranjevalne verige Madžarske (NÉBIH), Univerzo za veterinarsko medicino v Budimpešti…

    Več...

    Tradicionalni slovenski zajtrk navdih za sladko mojstrovino v oddaji MasterChef

    V posebni oddaji priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef so bili tekmovalci postavljeni pred zanimiv izziv, ki ga je zasnoval priznani slovenski chef Jure Tomič. Sestavine, ki so običajno del tradicionalnega slovenskega zajtrka, so tokrat postale osnova za inovativno sladico. Tekmovalci so…

    Več...
    Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
    Ostani na tekočem