To so prejemniki odličij na sejmu AGRA 2024 | Sejem AGRA | Zgodbe o naši super hrani

To so prejemniki odličij na sejmu AGRA 2024

62. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA, ki je potekal med 24. in 29. avgustom v Gornji Radgoni, je združil 1720 razstavljavcev iz 35 držav. Ob koncu dogodka so bila podeljena tudi prestižna priznanja za kakovost mesa in mesnih izdelkov, mleka, mlečnih izdelkov in rastlinskih nadomestkov, sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod ter medu z mednarodno udeležbo. Na koncu novice najdete vse sezname nagrajencev po kategorijah.

Vsako leto je sejem AGRA bogatejši za mednarodna ocenjevanja kakovosti, kjer strokovnjaki presojajo izdelke, kot so vino, mlečni in mesni izdelki, brezalkoholne pijače, med in ekološka vina. Prestižna odličja, podeljena na sejmu, so simbol vrhunske kakovosti, ki jo prepoznavajo tako domači kot mednarodni trgi.

Sloves kakovostnih proizvajalcev in njihovih izdelkov se iz leta v leto širi

Sloves vrhunskih proizvajalcev in njihovih izdelkov se širi v obliki priznanj, ki jih prejemejo na sejmu AGRA. Simbolične medalje, ki krasijo promocijske materiale in prodajna mesta, predstavljajo pomembno merilo kakovosti tako za proizvajalce kot za potrošnike.

Priznanja in nagrade, ki jih proizvajalci prejmejo na sejmu AGRA, niso zgolj dokaz njihove kakovosti, temveč tudi neprekinjena zavezanost k ponudbi izdelkov, ki zadovoljujejo najvišje standarde. S tem se povečujeta prepoznavnost njihovih blagovnih znamk in zaupanje med kupci.

Vsakoletno strokovno ocenjevanje izdelkov

Mednarodna ocenjevanja kakovosti na sejmu AGRA potekajo pod budnim očesom strokovnjakov iz Slovenije in tujine, ki delujejo neodvisno in nepristransko. Ti ocenjevalci, pogosto iz akademskih krogov in priznanih inštitutov, se dodatno usposabljajo in pridobijo potrebne certifikate za svoje delo. Njihovo strokovno mnenje je spoštovano tako doma kot v tujini.

Najboljši izdelki na sejmu AGRA so nagrajeni z različnimi medaljami, vključno z veliko zlato, zlato, srebrno in bronasto. Posebna priznanja, imenovana Šampioni kakovosti, poudarjajo izjemno kakovost izdelkov, ki so tri leta zaporedoma prejeli najvišje ocene. Poleg teh pa so podeljena še druga specifična priznanja, ki odražajo aktualne trende in posebne dosežke.

Prejemniki odličij v okviru 62. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA po področjih:


Sorodni članki

Kdo so prejemniki odličij na sejmu AGRA 2023?

61. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA je v Gornji Radgoni potekal od 26. do 31. avgusta. Gostil je kar 1700 razstavljavcev iz 35 sodelujočih držav, kjer so predstavili najnovejšo tehniko, opremo in sredstva za kmetijstvo, gozdarstvo, vinarstvo in živilstvo, vrhunske rejske…

Več...

Znani prejemniki odličij v okviru 60. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA

Letošnji jubilejni 60. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA je potekal med 20. in 25. 8. 2022 ter več kot 1.750 razstavljavcev iz 31 držav. Kot vsako leto so bile podeljene tudi nagrade v okviru mednarodnih ocenjevanj kakovosti izdelkov. Na koncu prispevka…

Več...

Znani prejemniki odličij v okviru 59. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA

Letošnji 59. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA je potekal med 21. in 26. 8. 2021 ter gostil 1.100 razstavljavcev iz 29 držav. Kot vsako leto so bile podeljene tudi nagrade v okviru mednarodnih ocenjevanj kakovosti izdelkov iz različnih kategorij.Mednarodni kmetijsko-živilski sejem…

Več...

Spletni sejem Agra z bogatimi vsebinami

58. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA se je letos zaradi epidemije preselil na splet v obliki Spletne Agre, ki navdušuje z bogatimi vsebinami, potekala pa bo vse do 7. marca prihodnje leto. Pobrskate lahko med bogatimi vsebinami razstavljavcev in najdete vse…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem