Meso
Izpostavljeno
Aleš Čad: »Osnova naše kulinarične tradicije je kakovostno meso slovenskega porekla«
Okusne jedi z žara, visoka kakovost surovin in topel sprejem so tiste stvari, ki smo jih potrošniki vajeni pri obisku Gostilne Čad. Ta legendarna …
Ali res poznate vse prednosti, ki jih ponuja meso z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?
Ali ste vedeli, da vaša odločitev za nakup mesa z oznako »izbrana kakovost – Slovenija« pozitivno vpliva na celotno verigo preskrbe s hrano? Ko …
Dobremu kosu mesa je treba izkazati spoštovanje
Dušan Belšak ima več kot 35 let izkušenj v kuhinji, kjer se je specializiral za pripravo mesa. Meso je v prehrani ljudi zelo priljubljeno …
Več o tematiki

Kako veste, da je meso kakovostno? Po znaku v obliki zeleno-rjavega smeška!

Piknik iz lokalnih sestavin

Funkcionalno telo se gradi tako v telovadnici kot v kuhinji

Valentinovo po slovensko

E-knjiga receptov slovenskih chefov iz Tedna restavracij

Slovesni meni po navdihu vrhunskih chefov

»Seneno meso« odslej z označbo »zajamčena tradicionalna posebnost«

Ali res veste, kakšna je razlika med navadnim piščancem in piščancem, ki nosi znak »izbrana kakovost – Slovenija«?

Slovensko meso z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«: spoznajte zgodbo kmetije Bukovje

»Ne želodec, treba je hraniti možgane!«

Družinsko kuhanje: skrivno orodje za vzgajanje zdravih in srečnih otrok
