Nacionalna shema

Evropska shema


Več o lokalni gastronomiji

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Recepti božični kaki, pljučna pečenka in Sirova strjenka s hruško v bezgovem sirupu
Nasveti

2 min branja

Slovesni meni po navdihu vrhunskih chefov

Marelična marmelada
Novice

4 min branja

Domača marmelada

sir mohant na krožniku, znak zaščitena označba porekla
Novice

3 min branja

Mohant – bohinjska specialiteta za gurmane

Ambasadorji označbe »izbrana kakovost – Slovenija« Martina Breznik, Mojmir Šiftar in Luka Košir
Novice

3 min branja

S tremi vrhunskimi chefi in ambasadorji označbe »izbrana kakovost – Slovenija« do enostavnih, a izjemnih obrokov

Pivški piščanec
Izobraževanje

4 min branja

Kako prepoznati pridelke in živila višje kakovosti?

eknjiga receptov
Nasveti

2 min branja

E-knjiga receptov slovenskih chefov iz Tedna restavracij

plakat za sejem AGRA 2024
Novice

2 min branja

To so prejemniki odličij na sejmu AGRA 2024

Emilja Pavlič portret
Izobraževanje

6 min branja

»Ne želodec, treba je hraniti možgane!«

Ana žontar Kristanc portret
Nasveti

3 min branja

Kuhajmo z otroki: ustvarite okusne spomine s slovenskimi mlečnimi dobrotami

Ana Žontar portret
Nasveti

4 min branja

Družinsko kuhanje: skrivno orodje za vzgajanje zdravih in srečnih otrok

Steak s krompirjem
Izobraževanje

4 min branja

Ali res poznate vse prednosti, ki jih ponuja meso z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?

Emilija Pavlič
Nasveti

9 min branja

Odkrijte novo veselje do kuhanja! Z ekološko hrano