Nacionalna shema

Evropska shema


Več o lokalni pridelavi

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Domači siri, ki jih lahko najdemo na policah trgovin
Izobraževanje

7 min branja

Dodana vrednost mleka se zrcali v številnih mlečnih izdelkih višje kakovosti

Andreja Ravnik
Izobraževanje

6 min branja

Slovenski siri – ponos našega podeželja

Par sedi za mizo ob romantični večerji v Hiši Franko
Nasveti

3 min branja

Valentinovo po slovensko

slovenska lokalno pridelana zimska zelenjava - buče, ohrovt, čebula, rdeča pesa
Izobraževanje

4 min branja

Posegajmo po lokalno pridelani zimski zelenjavi

Krave na pašniku, v desnem zgornjem kotu slike znak Zajamčena tradicionalna posebnost
Novice

2 min branja

»Seneno meso« odslej z označbo »zajamčena tradicionalna posebnost«

Tri domače marmelade na mizi kot darilo
Nasveti

2 min branja

Ideje za Miklavževa darila iz domače kuhinje

zelenjava, razporejena na mizi
Izobraževanje

5 min branja

Nazaj k pristnim okusom – odkrijte prednosti nepredelane hrane

Teden slovenske hrane 2024
Novice

3 min branja

Teden slovenske hrane 2024

Plakat za teden slovenske hrane
Novice

1 min branja

Plakat za Teden slovenske hrane

Pivški piščanec
Izobraževanje

4 min branja

Kako prepoznati pridelke in živila višje kakovosti?

ekološka lokalna hrana in logotip
Izobraževanje

4 min branja

Zakaj je dobro posegati po ekološki lokalni hrani?

Franc Hudin
Izobraževanje

7 min branja

Ali res veste, kakšna je razlika med navadnim piščancem in piščancem, ki nosi znak »izbrana kakovost – Slovenija«?