Recepti | Kuharski recepti iz lokalno pridelane hrane Slovenije

Recepti

Marmelada iz jagod haskap

Marmelada iz jagod haskap

    Koruzni njoki s šparglji in čemaževim pestom

    Koruzni njoki s šparglji in čemaževim pestom

    Ohrovtovo gnezdo s piščancem in pisana zelenjavna spremljava

    Ohrovtovo gnezdo s piščancem in pisana zelenjavna spremljava

    Češnja - mousse piščančjih jeter

    Češnja – mousse piščančjih jeter

    Na belem krožniku je kuhan jezik s topinamburjem

    Kuhan jezik s topinamburjem, bučno majonezo in divjimi zelišči

    Goveji tatar z jajcem

    Goveji tatar

    Galerija okusov, Jajce in topinambur

    Jajca in topinambur

    Piščančja rulada, pistacija na dva načina, por in korenček

    Piščančja rulada, pistacija na dva načina, por in korenček

    Piščanec, hruška, malina na krožniku

    Piščanec, hruška, malina

    Goveji pljučni file, korenčkov pire s timijanom, mladi krompir, mavrah, zelenjava, regrat

    Goveji pljučni file, korenčkov pire s timijanom, mladi krompir, mavrah, zelenjava, regrat

    Goveja bržola, vinska omaka, pire iz topinamburja, hrustljav ohrovt, cikorija

    Goveja bržola, vinska omaka, pire iz topinamburja, hrustljav ohrovt, cikorija

    Priželjc s topinaburjem, kruhom in orehi

    Priželjc s topinaburjem, kruhom in orehi

    Pavus, Piščančja pasteta

    Piščančja pašteta

    Goveji flank, bukov ostrigar, Perigueux omaka, miso krema pečene čebule, čebulni laski

    Goveji flank, bukov ostrigar, Perigueux omaka, miso krema pečene čebule, čebulni laski

    Mariniran rostbif z refoškom, paradižnikom in dimljeno skuto

    Mariniran rostbif z refoškom, paradižnikom in dimljeno skuto

    LaLu Bistro, goveji tataki

    Goveji tataki

    Kodila Roastbeef in beli fižol na črnem krožniku

    Roastbeef in beli fižol

    Goveji zvitki s porom

    JB restavracija, Nadevano piscancje bedro

    Nadevano piščančje bedro

    Teletina s šparglji, mladim korenjem, kremo gomolja peteršilja in redukcijo telečjega repa

    Teletina s šparglji, mladim korenjem, kremo gomolja peteršilja in redukcijo telečjega repa

    Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
    Ostani na tekočem